“O Ses Türkiye” Elemeleri GAÜ’de

“O Ses Türkiye” Elemeleri GAÜ’de

O Ses Türkiye Elemeleri GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi  Girne Kampüs Sahne Sanatları Fakültesi Dans Stüdyolarında  Yapılıyor.

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Türk televizyonlarının reyting rekortmeni programı “O Ses Türkiye” programının Kıbrıs ön elemeleri Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü Sahne Sanatları Fakültesi dans stüdyolarında başlıyor.

“O Ses Türkiye” yeni sezon Kıbrıs ön elemeleri GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi dans stüdyolarında 27Eylül 2013Cuma günü saat 12.00-19.00 saatleri arasında düzenlenecek.GAÜ’den yapılan açıklamada elemelerin GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü batı kısmında yer alan Sahne Sanatları Fakültesinde gerçekleşeceği bildirildi.

Adaylar Başvuru Formunu Resmi Web Adresi Üzerinden DolduracakReyting rekortmeni program “O Ses Türkiye” programına katılmak için güçlü ses ve yorumları ile ön elemelere katılmak isteyen adaylar katılım koşulları ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru formuna www.acunmedya.comweb adresi üzerinden ulaşabilecek.