GAÜ Oryantasyon Günleri Başladi 27 Eylül Cuma Günü Seksenler Dizisi Oyunculari Hayranlaariyla ...

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Oryantasyon Günleri Başladi 27 Eylül Cuma Günü Seksenler Dizisi Oyunculari Hayranlaariyla ...

Girne Amerikan Üniversitesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yeni gelen öğrencilerin üniversiteye ve Kıbrıs’a uyum süreçini kolaylaştırabilmek için düzenlenen Genel Oryantasyon günleri başladı.

Seksenler Dizisi Oyuncuları Hayranlarıyla Buluşuyor

Bu yıl şenlik havasında geçen oryantasyon günlerine sevilen dizi Seksenler’den Serhat Kılıç, Özlem Türkad ve Ayşe Tolga ile yapılacak söyleşiller damgasını vuracak. GAÜ’den yapılan açıklamalrda söyleşinin tüm halka açık olarak gerçekleşeceği bildirildi.

Öğrenciler Grup Mayday İstanbul İle ÇoşacakGirne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) tarafından düzenlenen ve yeni öğrencilerin birbirleri ile tanışmasını kolaylaştıran Hoşgeldin Partisi’ne Türkiye’nin ve Avrupa’nın ünlü gruplarından Grup Mayday İstanbul  katılacak.

Cameot Beach Club’ta 4 Ekim Cuma günü saat 20:30’da yapılacak olan Hoşgeldin Partisi’nde, bir çok poüler parçasıyla katkıda bulunan Mayday GAÜ’ye yeni katılan öğrencileri eğlendirecek. Ana konser öncesinde Kıbrısın en ünlü Dj’leriden Barış Gören sahne alarak yeni gelen öğrencilere hareketli mixleri ile hoşgeldin diyecek.