GAÜ Amerikan Koleji ve Ela Franchıse Fuarına Katılıyor

GAÜ Amerikan Koleji ve Ela Franchıse Fuarına Katılıyor

Girne Amerikan Üniversitesi, Yükseköğretim Öncesi Eğitim Kurumları Konsorsiyumu Okullar Grubu bünyesinde uluslararası eğitim veren Amerikan Koleji 29 yıllık uluslararası eğitim tecrübesini Amerikan Koleji Çorlu ile Türkiye’ye taşırkenaynı zamanda GAÜ Türkiye Yerleşkesi İstanbul Kampüsü ilk eğitim binası bünyesinde eğitim vermeye başlayan English Language Academy (ELA)  ile Hatay’dan sonraeğitim felsefesini Türkiye geneline yayma hedefi ile eğitimci ve girişimciler için Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'na katılıyor.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamalarda GAÜ Amerikan Koleji ve ELA olarak İstanbul Fuar Merkezinde 12 – 15 Eylül 2013 tarihlerinde  11.’si düzenlenecek olan Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'na katılım gösterileceği bildirilirken KKTC ve Güney Kıbrıs ilk ve ortaöğretim kurumları arasında ilk ve tek Avrupa Birliği (AB) Eğitim Kalite Ödülü ECIS sahibi eğitim kurumunun GAÜ Okullar Grubu olduğunun altı çizildi. Ayrıca English Language Academy (ELA)’nın uyguladığı eğitim sitemi ileuluslararası bir atmosferde, profesyonel eğitim kadrosuyla mükemmel bir İngilizce gramer eğitiminin yanı sıra akıcı bir şekilde konuşmayı öğrenme fırsatının yanında yurtdışına çıkmaya gerek kalmadan iyi bir düzeyde ingilizce öğrenme fırsatı sunduğu bildirildi.

Online Başvuru Kabul EdilecekKendini kanıtlamış olan GAÜ Amerikan Koleji ve ELA için eğitimciler ile girişimcilerin başvurularının www.bayimolurmusun.com.trweb adresine üzerinden değerlendirileceği ifade edildi.