GAÜ 40 Yükseklisans ve 10 Doktora Programına Öğrenci Alacak

GAÜ 40 Yükseklisans ve 10 Doktora Programına Öğrenci Alacak

Avrupa Birliği (AB) resmi akreditasyon ve denetleme kurumu Eduniversal tarafından dünyanın en iyi eğitim veren ilk 1000 üniversitesi arasında gösterilen ve yükseköğretim’de 30. yılına girmeye hazırlanan Girne Amerikan Üniversitesi bünyesindeki yükseklisans ve doktora programılarının kontenjanları açıklanırken kayıt döneminin başladığı belirtildi.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada YÖK ve YÖDAK onaylı yükseklisans programları yanında,doktora ve on-line yükseklisans programlarına da öğrenci adaylarının başvurularının başladığı ifade edildi.

Edunıversal, IACBE ve dünyanın önde gelen diğer akreditasyon ve denklik kurumlarınının onayı ile yükseköğretim programlarında eğitime devam eden GAÜ’nün Kıbrıs Yerleşkesi Girne kampüs bünyesinde 2013-2014 Güz dönemine yönelik 40 Yüskeklisans ve 10 doktora bölümünün  öğrenci kabul edeceğinin altının çizildiği açıklamada Avrupa Birliği Çalışmaları, Basın-Yayın ,Bilgisayar Mühendisliği ,Bilgisayar  ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi ,Danışmanlık Pisikolojisi, DenizcikUlaştırma ve Lojistiği, Denizcilik ve Liman Yönetimi,EğitimYönetimi ve Denetimi, Eğitimde Program Geliştirm eve Öğretim, Ekonomi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Finansal Yönetimi,Halklaİlişkiler ,Havacılık UlaştırmaLojistiği, Hukuk, İç  Mimarlık, İngiliz DiliÖğretimi, İnsan KaynaklarıYönetimi,İşletme Yönetimi,Kültürel Miras Yönetimi,Mimarlık, Ortaöğretim Alan Öğretmenliği, Pazarlama, Sağlık Pisikolojisi, Sağlik Yönetimi, Sosyal Psikoloji, Toplumsal cinsiyet çalışmaları, Turizm ve Konaklama İşletmeciliği, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretimi, TürkçeEğitimi Uluslararası Deniz Ticaret Hukuku, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İşletme,Uluslararasıİşletme Hukuku, Yapı Yönetimi, Yöneticilik İşletmeYönetimi,YönetimBilişimSistemleri,Pedogojik Formasyon ve HemşirelikBölümüyüksek lisans programları yanında Yeni Türk Dili, İşletme Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Turizm ve Konaklama İşletmeciliği, Eğitim Bilimleri, İletişim ve Medya Yönetimi, Bilgisayar Mühendisliği, Yapı Yönetimi, Pazarlama ve Finans bölümlerinde doktora programlarına öğrenci adaylarının başvurularının alınmaya başlandığı vurgulandı.
Öğrenci adayları akademik programları, yeni bölümler ,başvuru şartları ve kontenjanları  ile birlikte yükseklisans programları ile ilgili her türlü bilgiye www.gau.edu.trweb adresi ve 0(392) 650 20 00 – 1184 – 1205 - 1179 – 1185 numaralı telefondan ulaşabilecek.