Fenerbahçe Yüzme Takımı KKTC’den Ayrıldı

Haberler

GAÜ'DEN

Fenerbahçe Yüzme Takımı KKTC’den Ayrıldı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Karmi Kampüs spor tesislerinde yeni sezon hazırlık kampını tamamlayan Fenerbahçe yüzme takımı KKTC’den ayrıldı. Ukrayna Milli Takım antrenörü ve Ukrayna’da yılın yüzme antrenörü seçilen Victor Turchin ile çalışmalarını tamamlayan yüzme takımı yetkilileri kamp sürecinin mükemmel geçtiğini belirttiler.

GAUlympic tartan pist, havuz, GAÜ GYM yanında Sahne Sanatları fakültesi dans stüdyoları ile GAÜ Sosyla Tesisleri Camelot Beach Club altyapısını da kullanarak yaz kampını tamamlayan Fenerbahçe yüzme takımına kampın son günü GAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar tarafından çeşitli hediyeler verildi.
“Tesisler ve Şartlar Mükemmel”

GAÜ TV Aktüel Haber programına kamp sürecini değerlendiren Fenerbahçe Yüzme takımı antrenörü Victor Turchin yaz kampının verimli ve başarılı geçtiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü : “ Öğrencilerimden beklentilerim çok yüksek. Önümüzde önemli yarışlar var ve daha çok çalışmamız gerek.Her sporda başlanılanın mutlaka sonuna kadar getirilmesi gerektiğini düşünüp öğrencilerime de bunu tavsiye ediyorum.Girne Amerikan Üniversitesini çok beğendim ve şartlar bakımından da üniversite tesislerini ve şartlarını mükemmel buluyorum. Dinlenme,yüzme yemek yeme öğrencilerimiz hepsine kolaylıkla ulaşıyor, GAÜ’de olmak mutluluk verici. Yeni sezona GAÜ tesislerinde hazırlanmaktan mutluyuz.”
“GAÜ Türkiye’de Birçok Yerde Omayan Tesislere Sahip”

Fenerbahçe yüzme takımı idari menejeri Murat Çakmakçı ise son 12 sene yüzme takımının önemli başarılar ve şampiyonluklara imza attığını belirterek kulüp başkanı Aziz Yıldırım’ın göstermiş olduğu maddi ve manevi desteklerin başarıdaki olumlu etkisine dikkat çekerek Fenerbahçe Kulubünde görev almaktan gurur duyduğunu ifade etti. Yeni sezon öncesi kampın verimli geçtiğini sözlerine ekleyen Çakmakçı, sunulan imkanlardan ve gösterilen ilgiden dolayı GAÜ’ye teşekkür etti. GAÜ’nün Türkiye’de birçok yerde olmayan tesislere sahip olduğunu da vurgulayan Çakmakçı, kamp sürecinin başarılı devam ettiği belirtti.
“Şampiyonluk Yine Fenerbahçe’nin Olacak”

Erkek yüzme takımı kaptanı Gökberk Pala GAÜ GYM fitness center ile dans stüdyolarını da kullanarak yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek yeni sezonda şampiyonluk kupasının yine Fenerbahçe’nin olacağını belirtti.
“Havuz ve Sosyal Tesislerde Mükemmel Hazırlandık”

Kuzey Kıbrıs’ta olmaktan dolayı mutlu olduklarını ve kendilerini evlerinde gibi rahat hissettiklerini belirten kız yüzme takımı kaptanı Hande Alporal ise GAÜ’nün Fenerbahçe yüzme takımlarına sağladığı imkanlardan dolayı yetkililere teşekkür etti. Kampüs spor tesisleri ve havuz yanında Sosyal Tesisler Camelot Beach Club’ta da çalışmaları sürdürdüklerini hatırlatan Alporal, yoğun antreman programı ile kamp sürecinin verimli geçtiğinin altını çizerek GAÜ tesislerinde yeni sezona mükemmel hazırlnadıklarını vurguladı.