GAÜ Dans Akademisi İzleyenleri Büyüledi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Dans Akademisi İzleyenleri Büyüledi

Girne Amerikan Üniversitesi  Dans Akademisi 2012-2013 Akademik yılının sonunda yıl boyu aldıkları eğitimlerin ardından muhteşem gala gecesiyle izleyenleri büyüledi.

GAÜ Sahne Sanatları fakültesi bünyesinde eğitim veren Dans Akademisi öğrencileri yıl boyunca uluslararası akademik kadro eşliğinde aldıkları eğitimin ardından GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Merkezinde  23 muhteşem dans ile izleyenleri büyüledi. Dünyaca ünlü dans eğitmenlerinin koreografileri’nin sergilendiği gecede, Dans Akademisi öğrencileri, dansın oteritesi olduklarını birkez daha kanıtladılar.

Türkiye Şampiyonu “Ivan” Ayakta Alkışlandı

GAÜ Dans Akademisi Show Koordinatörü ve Eğitmeni Galip Emre’nin koreografisini hazırladığı, Türkiye şampiyonluğunu ve “En İyi Koreografi” ödülünü kazanan GAÜ Dans akademisi “İvan” isimli dans gösterisi ile dans severleri büyüledi.

GAÜ Dans Akademisi Yetenek Sınavı 6 Eylül 2013 Cuma Günü

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin dans bölümlerini geride bırakan, ulusal ve uluslararası başarılarına her geçen gün bir yenisini ekleyen GAÜ Dans Akademisi yetenek sınavının 6 Eylül 2013 Cuma günü olacağı bildirilirken, ayrıntılı bilgi ve detaylara www.gau.edu.tradresinden ve  0(392) 650 20 00 dahili 1454’den ulaşabilineceği belirtildi.