Dansın Ustalarından Büyük Şölene Davet

Haberler

GAÜ'DEN

Dansın Ustalarından Büyük Şölene Davet

Girne Amerikan Üniversitesi  Dans Akademisi 2012-2013 Akademik yılının sonunda,  yıl boyu aldıkları eğitimlerini dans şölenine dönüştürüyor.

GAÜ Sahne Sanatları fakültesi bünyesinde eğitim veren Dans Akademisi öğrencileri yıl boyunca uluslararası akademik kadro eşliğinde aldıkları eğitimin ardından 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü saat 20:45’te GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Merkezinde  dans şöleni düzenliyor. Dünyaca ünlü dans eğitmenlerinin koreografileri’ni sergileyecek olan Dans Akademisi öğrencileri, dansın oteritesi olduklarını birkez daha kanıtlayacaklar.


Türkiye Şampiyonu “Iron” Sahne AlacakGAÜ Dans Akademisi Show Koordinatörü ve Eğitmeni Galip Emre’nin koreografisini hazırladığı, Türkiye şampiyonluğunu ve “En İyi Koreografi” ödülünü kazanan GAÜ Dans akademisi “Iron” isimli dans gösterisi ile dans severlerle buluşacak. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin dans bölümlerini geride bırakan, ulusal ve uluslar arası başarılarına her geçen gün bir yenisini ekleyen GAÜ Dans Akademisi 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü saat: 20:45’ izleyenlerini birkez  daha büyüleyecek.

GAÜ’den yapılan açıklamada 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü saat 20:45’te GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre merkezinde düzenlenecek dans şöleninin ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleşeceği bildirildi.