GAÜ’ye “BEST UNIVERSITY” Ödülü

GAÜ’ye “BEST UNIVERSITY” Ödülü

irne Amerikan Üniversitesi,  merkezi İngiltere de bulunan Oxford Europe Business Assembly (EBA) Değerlendirme Kurulu tarafından yılın en iyi üniversitesi ödülüne layık görüldü.GAÜ’nün uluslararası eğitime yaptığı katkılardan ve yenilikci araştırmalarından dolayı Oxford, Europe Business Assembly (EBA) Değerlendirme Kurulu tarafından 2013 yılının “En İyi Üniversitesi”  ödülünü almaya hak kazandı. Ödülü almak ve konuşma gerçekleştirmek üzere GAÜ adına GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doc. Dr. Asım Vehbi ve beraberindeki bilim heyeti  30 Haziran 3 Temmuz tarihleri arasında İsviçre Mönro’da düzenlenecek törene katılacak. Girne Amerikan Üniversitesi eğitim kalitesi, mezunların seviyesi, kaliteli personel sayısı, akademisyenleri, bilimsel araştırma düzeyi, araştırmalarının toplum için önemi, teknik düzeyi, uluslararası katılımları ve işbirlikleri, akademik programları ve uluslararası öğrenci programlarının uzman değerlendirme kurulu tarafından değerlendirmesi sonucunda EBA “En İyi Üniversite” ödülünü alamaya hak kazandı.
Vehbi: Bilim Adası İmajına Güç KatıyoruzKonuyla   ilgli açıklamalarda bulunan GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doc. Dr. Asım Vehbi,” 3 Kıta Tek Üniversite imajıyla çıktığımız yolda eğitim kalitesini üst seviyede tutarak bilimsel araştırmalar, kaliteli personel ve akademisyenler, özellikle uluslararası kampüsler, işbirlikleri ve katılımlarla sürekli emin adımlarla ilerliyoruz. Bu ödülü GAÜ adına almak gerçekten çok onur verici ve tüm GAÜ Ailesini tebrik ediyorum” dedi.