Amerikan Koleji 8. Sınıf Öğrencileri Görkemli Bir Törenle Mezun Oldu

Haberler

GAÜ'DEN

Amerikan Koleji 8. Sınıf Öğrencileri Görkemli Bir Törenle Mezun Oldu

Girne Amerikan Üniversitesi okullar grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji 8’inci sınıf öğrencileri  görekemli bir mezuniyet töreni ile 2012-2013 eğitim öğretim yılına veda etti.

Amerikan Koleji 2012-2013 eğitim öğretim yılı uluslararası 8’inci sınıf öğrencileri  yoğun bir yılın ardından muhteşem bir törenle mezun oldu. Törende konuşma yapan Amerikan Koleji Müdürü Aysu Balkanlar, öğrencilerin büyük bir bölümünün çocukluktan itibaren Amerikan Koleji bünyesinde olduğunu belirtirken, lise döneminde de aynı şekilde devam edeceklerini söyledi. Öğrencilerin eğitim öğretim hayatlarına Amerikan Koleji ile birlikte çok şey katlıklarını, bununda gelecekteki hayatlarında olumlu etki bırakacağını vurguladı. Konuşmasının sonunda 8’inci sınıftan mezun olan öğrencileri tebrik eden Balkanlar, bugüne kadar öğrencilerin birçok başarıya imza attığnı, bundan sonrada atacaklarını sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından Amerikan Koleji  Eskrim takımının  hazırlamış oldukları şovun yanısıra, öğrencilerin 8 yıl süresince okul hayatlarını anlatan slayt şov, 8’inci sınıf öğrencilerinden oluşan dans grubunun performansı ve müzik dinletisi gerçekleşen törende öğrenciler ve konuklar eğenceli anlar yaşadı. Gösterilerin ardından yüksek onur öğrencileri konuşma gerçekleştirerek, 8 yıl boyunca Amerikan Koleji’nin kendilerine kattıklarının yanısıra arkadaşlarıyla olan bağların nekadar güçlü olduğundan bahsederken, Amerikan Kolejinde bulunmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.

Mezuniyet töreninde öğrenciler diplomalarını GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal, GAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, Sevim Erdal, Amerikan Koleji Müdürü Aysu Balkanlar, Müdür Yardımcısı Koray Emirhoca’nın ve sınıf öğretmenlerinin elinden aldılar.