The Future American College İlkokulu Mezuniyeti Görkemli Bir Törenle Gerçekleşti

Girne Amerikan Üniversitesi okullar grubu bünyesinde Lefkoşada eğitim veren The Future American College İlkokul’lu mezuniyeti görekmli bir törenle gerçekleşti.
The Future American College ilkokul öğrencileri yoğun bir eğitim öğretim yılının ardından duygu ve düşüncelerini yaptıkları konuşmalarla dile getirirken, bugüne kadar okulda geçen süreçin film şeridi gibi ekrana yansılıtılması ailelere öğrencilere duygulu anlar yaşattı. Öğrencilere ilkokul tamamlama belgeleri ve çeşitli hediyeleri GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı ve GAÜ Okullar Grubu Başkanı Cemile Esenyel taktim ederken öğrenciler mutlu anlar yaşadı.
Konuyla ilgli açıklamalarda bulunan  The Future American College müdürü Derviş Kansu konuşmasında öğrencilerin ilkokulu sağlam temellerle bitiriken geleceğe emin adımlarla ilerlediğini belirtti.