GAÜ’den 30 Farklı Ülkeden 625 Yeni Mezun

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’den 30 Farklı Ülkeden 625 Yeni Mezun

Girne Amerikan Üniversitesi yükseköğretim’de 30. yıla doğru ilerlerken  2012-2013 akademik yılı mezunları düzenlenecek törenle diplomalarını alıyor.

Kıtalararası bir dünya üniversitesi kimliği  ile öğrencilerine yurtdışı kampüsleri İngiltere, Singapur  ve ABD ile Türkiye yerleşkesinin ilk eğitim binasında küresel eğitim fırsatı sunan Girne Amerikan Üniversitesi’nin 28.nci  yıl  mezuniyet töreni 7 Haziran 2013 Cuma günü saat 19.00’da Girne Amfitiyatro’da gerçekleşecek.

Mezuniyet Töreni Önemli Konukları AğırlayacakKKTC ve Türkiye Cumhuriyeti üst düzey devlet yetkilileri ve protokolü yanında yurtdışı kampüsleri İngiltere, Singapur, ABD ve Türkiye yerleşkesinin ilk eğitim binasının yetkililerinin de katılacağı mezuniyet töreni bilim, sanat ve siyaset dünyasından önemli konukları da ağırlayacak.

28. Yıl Mezuniyet töreni ile ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada devlet yetkililerinin konuşmaları ile başlayacak törende 30 değişik ülkeden 625 mezunun diplomalarını alacağı ifade edildi.

625 Mezun KKTC Kültür Elçisi Olarak Ülkelerine Dönecek74 farklı ülkeden öğrencinin yükseköğretime kıtalararası yurtdışı kampüslerinde devam ettiği Girne Amerikan Üniversitesi’nin 2012-2013 akademik yılı mezuniyet töreninde 30 farklı ülkeden 625 mezun diplomalarını alarak KKTC’nin fahri kültür elçisi olarak yurtdışında kariyerlerine başlayacak. Önlisans ve lisans bölümleri yanında yükseklisans ve doktora programlarından mezunların da diplomalarını alacağı mezuniyet töreni GAÜ TV ve bazı TV kanallarından canlı yayınlanacak.

28. Yıl Mezuniyet Gala’sı Jasmine Hotel’de DüzenlenecekGAÜ Etkinlik ve Halkla İlişkiler biriminden  yapılan açıklamada ise 28. Yıl Mezuniyet Gala’sının  Jasmine Hotel’de düzenleneceği ifade edildi. Mezun öğrenciler ile ailelerin katılacağı ve Türkiye’nin ünlü Alternatif Rock gruplarından MayDay’ın sahne alacağı 28. Yıl Mezuniyet Galası 8 Haziran 2012, Cumartesi günü saat 20.00’de Jasmine Hotel’de gerçekleşecek.