Amerikan Kolejinden Uzun Atlamada Büyük Başarı

Amerikan Kolejinden Uzun Atlamada Büyük Başarı

Girne Amerikan Üniversitesi Yükseköğretim Öncesi Eğitim Konsorsiyumu Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji 5. Sınıf öğrencisi Saffet Özmenek, İlkokullararası Türkiye Atletizm Şampiyonasında  uzun atlama branşında 4.84 metre atlayarak Türkiye 4’üncüsü oldu.

Kıbrıs’da gerçekleştirilen ilkokullar arası atletizim şampiyonasında 15 yıldır kırılamayan rekoru kıran Özmenek, KKTC’yi temsilen Türkiye’de kendi rekorunuda geçerek 4.84 metreyle Türkiye 4’üncüsü olmaya hak kazandı.

Konuyla ilgli Amerikan Kolej’inden yapılan açıklamada,öğrencilerin  birçok dalda kendilerini kanıtladıkları vurgulanırken, ilerleyen zamanlarda daha büyük başarılara imza atacaklarından emin olduklarını söyledi.