GAÜ Mimarlık Fakültesi İtalya’da Yaz Okulu Düzenliyor

GAÜ Mimarlık Fakültesi İtalya’da Yaz Okulu Düzenliyor

Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar fakültesi'nin İngiltere Oxford Brookes Üniversitesi ve İtalya Mimarlar Odasıyla ortaklaşa organize etmekte olduğu ikinci uluslararası mimarlık yaz okulu "Mücadele Eden Mekan ve Sorumlu Mimarlık: Gerçekleştirmek ve Düşünmek" başlığıyla 19-24 Ağustos 2013 tarihinde İtalya'nın Supino kentinde gerçekleşeceği bildirildi.

Yapılan açıklamalarda 7 günlük atolye çalışmalarını içeren bu yaz okulunda katılımcılar yerli halkla yakın işbirliği içerisinde alan çalışmaları araştırmaları, haritalama teknikleri, tasarım etüdleri ve sunum yöntemleri üzerinde çalışacakları vurgulanırken, yaz okulu sonucunda elde edilen sonuçlardan Supino belediyesi desteğiyle bir sergi oluşturulup,  elektronik bir yayın halinde yayınlanacağı belirtildi.

Konuyla ilgli yapılan açıklamada yaz okulu hakkında detaylı bilgi ve kayıt için http://architecturesummerschool.yolasite.com/adresinin ziyaret edilebileceği bildirildi.