GAÜ’de Finansal Piyasalar Semineri Düzenleniyor

GAÜ’de Finansal Piyasalar Semineri Düzenleniyor

Girne Amerikan Üniversitesi ve ATİG Menkul Değerler AŞ işbirliği ile 17 Mayıs 2013 Cuma günü Finansal Piyasalar Semineri düzenleniyor.Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Millenium Kompleks Senato Kongre Merkezinde 17 Mayıs 2013, Cuma günü saat 10.00’da gerçekleşecek seminer halka açık olarak düzenlenecek ve GAÜ TV’den canlı yayınlanacak.

GAÜ’den yapılan açıklamalarda seminerin açılış konuşmaları ile başlayıp, Finans uzamanlarının konuşmaları, sunumları ve workshopları ile devam edeceği bildirilirken, gereçkeleştirilecek uygulamalar için katılımcıların kişisel bilgisayarları ile seminere gelmeleri vurgulandı. Ayrıca seminer sonunda katılımcılara sertifika verileceğide bildirildi.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve ATİG Menkul Değerler AŞ ile Finansal Piyasalar semineri hakkında detaylı bilgi www.gau.edu.trweb adresi veya Kıbrıs YerleşkesiGirne Kampüs Halkla İlişkiler ve Etkinlik Biriminden alınabilecek.