Lefkoşa GAÜ Objektifinden Bir Başka Güzel

Lefkoşa GAÜ Objektifinden Bir Başka Güzel

Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi Fotoğrafcılık dersi kapsamında düzenlenen “Lefkoşada Zaman, Mekan, İnsan” konulu fotoğraf sergisi açıldı.

GAÜ Tecno Park sergi alanında gerçekleşen serginin açılışını GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Asım Vehbi, GAÜ Genel Sekreteri Dr. Sualp Davut, GAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Doc. Dr. Neriman Saygılı ve Yrd. Doc. Dr. İzlem Ali Kanlı tarafından gerçekleştirildi. Sergiye İletişim Fakültesi öğrencilerin yanısıra, öğretim görevlileri ve fotoğraf meraklılarının yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken, serginin 24 Mayıs 2013 Cuma gününe kadar açık olacağı bildirildi.

Sergi açılışında konuşma yapan GAÜ CEO’su Dr. Asım Vehbi, derslerde öğrenilen teorik bilgilerin pratikte uygulanması sonucu ortaya çıkan eserlerin sergilenmesinin öğrencilerin öğrenme motivasyonlarının artması açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak, bu serginin tüm halka açık olmasının son derece önemli olduğunu açıkladı.