Amerikan İlkokulundan Atletizmde 2 Rekor

Haberler

GAÜ'DEN

Amerikan İlkokulundan Atletizmde 2 Rekor


Amerikan İlkokulu öğrencisi ve sporcusu Saffet Özmenek 15 yıldır kırılamayan KKTC uzun atlama rekorunu kırarak önemli bir başarıya imza attı. Saffet Özmenek KKTC2yi Türkiye’de düzenlenecek atletizm müsabakalarında temsil edecek.


KKTC İlkokullararası Atletizm final müsabakalarında Girne Amerikan Üniversitesi Yükseköğretim Öncesi Eğitim Konsorsiyumu bünyesinde eğitim veren GAÜ Okullar Grubu Amerikan Koleji sporcuları başarılı sonuçlar alırken Amerikan İlkokulu sporcularından Saffet Özmenek uzun atlamada 15 yıllık KKTC rekorunu kırdı.


KKTC İlkokullararası Küçük Erkek uzun atlama rekorunu 4.79’ luk derecesiyle 15 yıl soran kıran Saffet Özmenek’ten bir rekor da 100 metre müsabakalarında geldi. 100 metre koşularında 13.96 lık derecesiyle yeni bir rekora daha imza atan Saffet Özmenek, 22-23 Mayıs tarihlerinde Türkiye’de yapılacak olan atletizim turnuvasında KKTC adına yarışacak.




Genç Erkekler Yüksek Atlama Şampiyonu Amerikan Kolejinden
Amerikan Koleji sporcuları da düzenlenen atletizm müsabakalarında başarılı derecelere imza attılar. KKTC lise genç erkekler yüksek atlama branşında Amerikan koleji öğrencisi ve sprocusu Emre Çetinaslan ada birincisi olurken 300 metre koşularında Girne Amerikan Koleji öğrencisi Nagehan Dölek bronz madalyanın sahibi oldu.