Dünya Starı Alexandra Stan GAÜ Sahnesinde

Dünya Starı Alexandra Stan GAÜ Sahnesinde

Girne Amerikan Üniversitesi(GAÜ) 2013 Bahar Şenllikleri bünyesinde Dünya starı Alexandra Stan’ı 10 Mayıs Cuma günü sahnesinde ağırlıyor.

Heryıl olduğu gibi bu yılda birbirinden ünlü sanatcıları konuk eden GAÜ, bu yıl Dünya Star’ı Alexandra Stan’ı hayranlarıyla buluşturuyor. 10 Mayıs Cuma günü saat 22:00’da GAÜ Millenium ana sahnesinde gerçekleşecek olan konsere yoğun bir ilgi var.

2009 yılında çıkardığı "Lollipop" isimli şarkısıyla tanınmaya başlamış ve 2010 yılında çıkardığı "Mr. Saxobeat" adlı şarkısıyla ise uzun süre şarkı listesinde üst sıralarda yer alan ve 2012 yaz sonunda da "Cliche (Hush Hush)" single ile müzik listelerini kasıp kavuran Alexandra Stan, GAÜ öğrencileri ve hayranları ile GAÜ sahnesinde buluşacak.

GAÜ’den yapılan açıklamada, konserin halka açık olarak gerçekleşeceği bildirilirken bhilet şatışı ve Bahar Şenlikleri hakkında ayrıntılı bilginin www.gau.edu.tr adresinden veya 0(392)650 2000 dahili 1165 numaralı telefondan öğrenilebileceği bildirildi.