GAÜ Kral ve Kraliçesini Seçti

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Kral ve Kraliçesini Seçti

“Be an Eagle Be One” sloganı ve çevre teması ile düzenlenen Telsim ana sponsorluğundaki  GAÜ 2013 Bahar şenlikleri kapsamında gerçekleşen GAÜ Güzellik  yarışmasında müthiş final geceye damgasını vururken her yıl geleneksel olarak düzenlenen yarışmada İsveç’ten Lara Natalie Skog kraliçe seçilirken Nijerya’dan Tejiri Ehbodaghe2013’nin kralı oldu.


GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal, GAÜ Dans Akademisi öğretim görevlilerinden Galip Emre, GAÜ Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Doc. Dr. Hosseyin Sadri, GAÜ Projeler Koordinatörü Doc. Dr. Tülin Bodamyalı, Telsim Pazarlama Müdürü Aras Şengüz, Amerikan Koleji Resim ve Sanat Öğretmeni Şenol Özdevrim ve Memduh Erdal Parfümeri Makyaj Sanatcısı Ceyhan Hasan’dan oluşan seçkin jürinin karar vermekte zorlandığı Juju Butik ve Koton’nun katkılarıyla gerçekleşen yarışmada bayanlarda ilk üçe Lara Natalie Skog, Svitlana Vitkouskaya ve Buket Sağlam  girerken erkelerde ilk üç’e Tejiri Ehbodaghe, Omar Al-Twal ve Doğucan Dinçergirdi.
 GAÜ Sahne Sanatları fakültesi dans akademisi gruplarının dans performansları ile renk kattığı gecede GAÜ 2013 Kraliçesi Lara Natalie Skog’a ödülünü ve Tacını GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal verirken 2013 Kral’ıTejiri Ehbodaghe’a ise ödülünü Telsin Pazarlama Müdürü Aras Şengüz  taktim etti.


GAÜ öğrencilerinin kendi aralarında yaptığı seçim ile Güliz Bilginerile İlker Artıçmuhteşem gecede dostluk ödülünün sahibi oldular.


Resim ve Heykel Sergisine Yoğun İlgi
Güzellik Yarışması öncesi gerçekleşen Resim ve Heykel sergisinin açılışını Girne Belediye Başakanı Sümer Aygın, GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal ve Resim Öğretmeni Gülten Can gerçekleştirirken, birbirinden güzel eserler sanat severlerin akınına uğradı. Açılışın ardından eser sahiplerine Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın ve GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal sertifika taktim etti. Monart galeri ve GAÜ resim kulübünün işbirliği ile gerçekleştirilen serginin bahar şenlikleri boyunca devam edeceği bildirildi.

Extend Sponsorluğundaki “MayDay İstanbul” Konserinde Öğrenciler Doyasıya Eğlendi
Alternatif Rock müziğin sevilen gruplarından “MayDay İstanbul” grubunun sahne aldığı GAÜ Bahar Şenliklerinde öğrenciler ve Girne halkı doyasıya eğlendi. ExtendBroadband’ın sponsorluğunda gerçekleşen konserde sevilen parçalarını seslendiren gruba seyirciler konser sonuna kadar eşlik etti.