GAÜ STAR Ses Yarışmasında Müthiş Final

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ STAR Ses Yarışmasında Müthiş Final

“Be an Eagle Be One”ve çevre teması ile düzenlenen 2013 GAÜ Bahar şenlikleri kapsamında gerçekleşen GAÜ Star Ses yarışmasında müthiş final geceye damga vurdu.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen GAÜ Star Ses yarışmasında bu yıl 15 yetenek mücadele ederken Doç. Dr. İsmet Esenyel, İstanbul Devlet Konservatuarı mezunu şan hocası ve santçı Belma Sera, Yeşim Sonel, GAÜ İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Gülfem Öner Özay Tulunay ve Müzisyen Ahmet Cemgünal’dan oluşan seçkin jüri müthiş performanslar karşısında karar vermekte zorlandı.

Girne amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de düzenlenen  GAÜ Star Ses yarışmasında bu yıl İnan Büyüksu birinci olurken, ikincilik ödülünü Seval Konca alırken üçüncülük ödülünün sahipleri ise Can Yağcı ve Çağlar Çiçekliyurt oldu.

GAÜ Star Ses Yarışmasının bu yılki birincisi İnan Büyüksu ödülünü GAÜ Rektörü Prof Dr. Yıldırım Öner’in elinden alırken Şenol Sağlam ödülünü GAÜ Genel Sekreteri Dr. Sualp Davut verirken üçüncü olan Can Yağcı ve Çağlar Çiçekliyurt’a ise ödülünü Jüri Başkanı Doc. Dr. İsmet Esenyel  verdi.