Fenerbahçe Yüzme Takımı Yaz Kampı için GAÜ’yü Tercih Etti

Fenerbahçe Yüzme Takımı Yaz Kampı için GAÜ’yü Tercih Etti

yaptığı Fenerbahçe Spor Klubü yüzme takımı öğrencileri Karmi Kampüste kamplarını sürdürmeye devam ediyor.Girne Amerikan Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı Fenerbahçe Spor Klubü yüzme takımı öğrencileri Karmi Kampüste kamplarını sürdürmeye devam ediyor.

18 gün boyunca Girne Amerikan Üniversitesi’nde ve Girne Amerikan Üniversitesi sosyal tesislerinde çalışmalarını sürdürecek olan öğrenciler Girne Amerikan Üniversitesi’ndeki yarı olimpik havuz ve fitness centerdan çok memnun olduklarını söylediler.Girne Amerikan Üniversitesi sosyal tesisleri ve turizm otelcilik uygulama merkezi Camelot Beach Club’ta eğitimlerine devam eden Fenebahçe yüzme takımı öğrencileri Camelot Beach Club’tan oldukça memnun olduklarının altını çizdi.

Ayrıca kamplarını sürdürürken Kıbrıs’ın doğal güzelliklerini keşfetmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.