Amerikan Koleji KKTC Meclis’ini Ziyaret Etti

Amerikan Koleji KKTC Meclis’ini Ziyaret Etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bünyesinde Girne Amerikan Üniversitesi Okullar grubu bünyesinde eğitim veren  Amerikan İlkokulu  4’üncü Sınıf öğrencileri KKTC meclisini ziyaret etti.

Amerikan İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencileri   KKTC meclis başkanı Dr. Hasan Bozer’ e merak ettikleri konularda sorular sorarak bilgilendiler. Amerikan İlkokulu müdürü Nagehan Diner ve sınıf öğrentmenleri eşliğinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler meclis binasında kısa bir gezi gerçekleştirdi.

Amerikan İlkokulu müdürü Nagehan Diner ziyaretle ilgli yaptığı açıklamada, Geleceğin Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, Başbakanı ve Milletvekili olan öğrenciler için bu tip gezilerin düzenlenmesinin bilgilendirme ve örnek almaları konusunda büyük büyük önem arzettiğini vurgulayarak, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Öğrencilerin Meclis binasında gerçekleştirdikleri gezinin ardından ikram edilen yemekle birlikte gezilerini sonlandırdılar.