Amerikan Kolejinde 23 Nisan Kutlamaları “FUN FAİR” ile Başladı

Amerikan Kolejinde 23 Nisan Kutlamaları “FUN FAİR” ile Başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bünyesinde Girne Amerikan Üniversitesi Okullar grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Fun Fair” ile 23 Nisan’ı kutlamaya başladı.

Amerikan Koleji Girne Yerleşkesinde kurulan şenlik alanında öğrenciler hazırladıkları dans şovları ve müzik dinletilerini sunarken, aynı zamanda şenlik alanına kurulan stantlarda ve oyun alanlarında doyasıya vakit geçirdi. Renkli görüntülere sahne olan şenlikte velilerde öğrencilere eşşlik etti.

Amerikan Koleji 18 Farklı ülkenden Öğrencileri ile 23 Nisan’ı GAÜ Lympic’te kutlayacakAmerikan Koleji öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hazırladıkları oyunlar ve dans şovları ile birlikte Girne Amerikan Üniversitesi Lympic alanında kutlayacaklar. GAÜ’den yapılan açıklamada, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, 23 Nisan Salı günü saat:10:00’da gerçekleşecek olan törenlere tüm halkın davetli olduğu bildirildi.