GAÜ Öğrencileri İngiliz Basininda

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Öğrencileri İngiliz Basininda

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yurtdışında da sosyal sorumluluk projelerini imza atmaya devam ediyor.

GAÜ İngiltere Kampüsü öğrencileri Kent bölgesinde yaşayan evsizler için barınak projesinde gönüllü yer alarak Kent bölgesindeki evsizlerin barınma sorununu çözecek tasarımlara imza atarak bölge yetkililerine sundu.
“GAÜ Öğrenci Tasarımları İngiliz Basınında Yer Aldı”

İngiltere’nin önde gelen gazeteleri GAÜ öğrencilerinin çalışmaları ve tasarımlarını haber yaparken Times gazetesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında gönüllü olarak barınak tasarımlarını yapan GAÜ öğrencilerine geniş yer verdi.

Kent bölgesinde evsiz insanların barınak ve insani ihtiyaçlarını sağlamak, soğuk geçen kış aylarında sokakta yaşanan ölümleri azaltmak amacı ile bölge sivil toplum örgütleri ile birlikte çalışan GAÜ öğrencileri, barınak tasarımlarının yapılması ve sosyal sorumluluk projesine gönüllü katkıları bölge ileri gelenleri tarafından takdirle karşılandı.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada İngiltere’nin üniversiteler bölgesi Kent sınırları içerisinde sosyal sorunları çözecek sosyal sorumluluk projelerine katkı koymaya devam edeceği vurgulanırken GAÜ’nün eğitim verdiği her coğrafya’da 25 yıllık bilimsel bilgi birikimi ile benzeri projelere imza atacağı belirtildi.