GAÜ’de Uluslararası Sosyal Medya Sempozyumu Düzenleniyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’de Uluslararası Sosyal Medya Sempozyumu Düzenleniyor

Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sosyal Medya Sempozyumunun açılış konuşması KKTC Başbakanı İrsen Küçük tarafından yapılacak.

KKTC, Türkiye, İspanya, İtalya, Gürcistan ve Kazakistan’dan 50’’ye yakın bilim insanının katılacağı sempozyum 25-26 Nisan 2013 tarihlerinde Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Millenium Komplkes Senato Kongre Merkezinde gerçekleşecek.

Sempozyum oturumlarının açılış konuşmasının İtalya Bologna Üniversitesi'nden Doc. Dr. Giovanna Cosenza tarafından yapılacak etkinlik halka açık olarak düzenlenecek ve GAÜ TV’den canlı yayınlanacak.

Yeni Medya Yeni Özgürlükler Yeni Tehditler Sosyal Medya çağında İletişim ana teması ile bu yıl 2ncisi düzenlenen Uluslararası Sosyal Medya Sempozyumunda Sosyal Medya ve Pazarlama, Bir Tüketim Biçimi Olarak Sosyal Medya, Uluslararası Politika ve Sosyal Medya, Özgürlüklere Bir Tehtit Olarak Sosyal Medya, Yeni Bir Denetleme Biçimi Olarak Sosyal Medya, Sosyal Medyanın Psikolojik ve Sosyolojik Hayat(lar)ımıza Yansımaları, Eğitim ve Sosyal Medya; Eğitimde Yeni Bir Çağ Mı?, Gazetecilik ve Sosyal Medya / Sosyal Medya ve Gazetecilik, Edebiyatın “Evrimi”mi? Basılı Edebiyattan Hiper Edebiyata, Medya ve Teknoloji konu başlıklarında düzenlenecek oturumlarda 50 bilimsel bildiri sunulacak.

Uluslararası Sosyal Medya sempozyumu ile ilgili detaylı bilgiye www.gau.edu.trweb adresi veya 650 20 00 – 1165 no’lu telefondan Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Halkla İlişiler ve Etkinlik Koordinatörlüğünden ulaşılabilecek.