Amerikan Kolejinden Kütüphaneler Haftasında Anlamlı Etkinlik

Amerikan Kolejinden Kütüphaneler Haftasında Anlamlı Etkinlik

Girne Amerikan Üniversitesi Yükseköğretim Öncesi Eğitim Konsorsiyumu Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji, Küphaneler haftasında düzenlediği kitap panayırı ile öğrencilere kitap sevgisini aşıladı.

Kütüphaneler  haftası bünyesinde Amerikan Koleji Girne Yerleşkesinde gerçekleşen panayırda öğrenciler kendi yaş gruplarına uygun kitapları seçerek ve çeşitli etkinliklere katılarak doyasıya eğlendiler. Renkli görüntülerin yeraldığı panayırda, öğrenciler eğlenirken bir taraftanda ellerindeki kitapları merakla incelediler.

Amerikan Koleji yetkililerinin yaptığı açıklamada, kitap okumanın her yaştaki insan için çok önemli olduğu, özellikle ilkokul çağındaki çocukların gelişimi açısından çok büyük önem arzettiği vurgulanırken, öğrencilerine özellikle küçük yaşlardan itibaren kitap sevgisini aşılamanın başlıca görevleri arasında yeraldığı belirtildi.