GAÜ Dans Akademisi Türkiye Şampiyonu

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Dans Akademisi Türkiye Şampiyonu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Üniversiteler Arası Dans Maratonu Şampiyonasında  Türkiye birincisi olan GAÜ Dans Akademisi ayrıca en iyi koreografi ödülünü de kazandı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen Türkiye ve KKTC’nin önde gelen üniversitelerinin Sahne Sanatları Dans bölümlerinin her yıl katıldığı yarışmanın bu yıl düzenlenen beşincisine 13 üniversite katıldı.

13 üniversite arasında birinciliği kazanan GAÜ Dans akademisi “En İyi Koreografi” ödülünü de kazanarak KKTC’ye iki birincilik kazandırdı.

GAÜ Dans Akademisi Show Koordinatörü ve Eğitmeni Galip Emre’nin koreografisini hazırladığı “İvan” isimli dans gösterisi ile Türkiye şampiyonluğunu ve “En İyi Koreografi” ödülünü kazanan GAÜ Dans akademisi Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin dans bölümlerini geride bırakırken ulusal ve uluslar arası başarılarına bir yenisi ekledi.

13 Üniversite arasında birincilik ve Türkiye şampiyonluğunu Batu Konnolu, Çağın Ulutaş, Erdem Birkan, Hazal Sokullu, Refiya Öz, Sercenk Yücel, Toya Akpınar ve Yuliya Hermaniuk’tan oluşan GAÜ Dans Akademisi son sınıf öğrencileri kazandı.