BAŞLANGIÇ
BİTİŞ
01/01/1970

7. Liselerarası Kısa Film Yarışması

Yeni Fikirleri desteklemeyi ve sinema kültürüne katkı sağlamayı amaçlayan GAU Liselerarası Kısa Film Yarışması,
7`nci kez genç yönetmenleri ve sinemacıları buluşturmaya hazırlanıyor.

30. eğitim - öğretim yılına doğru ilerleyen Girne Amerikan Üniversitesi tarafından düzenlenen “7. Liselerarası Kısa Film Yarışması” hikâyelerini beyaz perdeye taşımak isteyen genç yönetmen ve kısa filmcileri buluşturarak, hayallerini gerçekleştirmelerine ve eğitimlerine destek veriyor. Yarışmada dereceye girenlere Girne Amerikan Üniversitesi Canterbury Kampüsü’ nde burslu eğitim olanakları veya film çekimi için ihtiyaç duydukları ekipmanlara sahibi oluyor.

ÖDÜLLER

Birincilik Ödülü:GAU Canterbury Kampüsünde % 100 İngilizce Hazırlık Eğitim Bursu (1 yıl) veya Canon 5 D Mark II Body ve Canon 24 – 105 mm Lens

İkincilik Ödülü:GAU Canterbury Kampüsünde % 50 İngilizce Hazırlık Eğitim Bursu (1 yıl) veya Mac Book Pro13 Core i 5

Üçüncülük Ödülü:GAU Canterbury Kampüsünde % 25 İngilizce Hazırlık Eğitim Bursu (1 yıl) veya Canon 600 D ve Canon 18-55 mm Lens

SON BAŞVURU 8 NİSAN 2013

GAU Liseler Arası Film Yarışması’nın ödül töreni 12 Nisan 2013 Cuma günü gerçekleştirilecektir. Başvuru formu ve detaylı bilgilere yarışmanın resmi sitesi http://yarismalar.gau.edu.tradresinden ulaşılabilir.