BAŞLANGIÇ
BİTİŞ
01/01/1970

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE EĞİLİMLER VE UYGULAMALAR SEMPOZYUMU

KKTC’de Girne Amerikan Üniversitesi olarak ilkleri gerçekleştirmenin verdiği mutlulukla bu yıl ikincisini daha geniş kapsamda ve uluslar arası düzeyde bir sempozyum gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Sempozyumun ana teması "Okul Öncesi Eğitimde Eğilimler ve Uygulamalar" olarak belirlenmiştir. Sempozyum kapsamında ele alınacak ve tartışılacak olan konular sadece üniversitemizde okumakta olan öğrencilerimize değil, aynı zamanda KKTC genelinde okul öncesi eğitim alanı uygulayıcılarına ve çocuklarla çalışan tüm profesyonellere yol gösterici katkılar sunacak ve önemli düzeyde farkındalık yaratacaktır. Sempozyuma tüm öğrencilerimiz akademik ve idari kadromuz ile birlikte çocukla çalışan tüm okul öncesi öğretmenleri, pedagog, çocuk gelişimi uzmanı, sınıf, pdr ve özel eğitim öğretmenleri davetlidir.