GAÜ’den Geri Dönüşüm Noel Ağaçları Sergisi

News

WHAT'S

GAÜ’den Geri Dönüşüm Noel Ağaçları Sergisi

GAÜ’den Geri Dönüşüm Noel Ağaçları Sergisi
"Recycled Christmas Trees" (Geri Dönüştürülmüş Noel Ağaçları) sergisi Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi binasınada gerçekleşti.

“Bu Sergi Çevreci Bir Bakışla Organize Edilmiştir.”

Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık ve İç Mimarlık bölümü öğrencilerinin tasarladıkları ve yaptıkları dönüştürülmüş ve ışıklandırılmış Noel ağacından oluşan sergi açılışında GAÜ Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Zafer Ağdelen katıldı. Açılış konuşmasını yapan GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Hossein Sadri, çevreci ve toplumsal bir bakışla organize edilen serginin, bir taraftan ağaçların kesilmesine ve çevreye verilen zararların önlemesine yönelik duyarlılığı artırmayı amaçlarken, diğer taraftan geri dönüştürmenin tüketimi minimize etme sürecindeki etkisini gündeme getirmeye çalıştığını söyledi. Yrd. Doç. Dr. Hossein Sadri ayrıca sergide emeği geçen tüm öğrencileri tebrik ederek, açılışa katılan üniversite yetkililerine sergiye verdikleri destek nedeniyle teşekkürlerini bildirdi.

Konuyla igili GAÜ’den yapılan açıklamada, GAÜ Mimarlı, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi binasında gerçekleştirilen sergide yeralan eserlerin oylanarak en iyi noel ağacının seçileceği ve serginin 31 Aralık 2013’e kadar devam edeceği bildirildi.