MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Tarih: 07/06/2017

8 ve 9 Haziran TARİHLERİNDE

MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

• 2 Haziran 2017, Cuma  günü cübbelerin dağıtımına Tecno park alanında Grup numaralarına göre dağıtılacaktır. Grup numarası Cübbe Teslim Kartının üzerinde yer almaktadır. Teslim sırasında Kimlik ve Teslim Kartı ibrazı zorunludur.

• 7 Haziran Çarşamba günü saat 17:30 da fotograf çekimi ve genel prova Girne Amfitiyatroda gerçekleşecektir.  Öğrencilerin cübbeleriyle zamanında gelmeleri ve toplu fotoğraf çekimi olacağından uygun giyinmesi rica olunur.

• Törenin gerçekleştireleceği Mezuniyet gününde tüm mezunların grublarına göre   saat 17.30 Girne Amfitiyatroda hazır olmaları önemle rica olunur.

1.6.2017