Mezuniyet Töreni-Prova ve Cübbe Dağıtımı

Mezuniyet Töreni-Prova ve Cübbe Dağıtımı

2 ve 3 Haziran TARİHLERİNDE

MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

• 30 Mayıs 2016, Pazartesi günü cübbelerin dağıtımına Öğrenci İşleri ve Öğrenci Muhsebesi’nden Grup numaralarına göre dağıtılacaktır. Grup 1’de yer alan öğrenciler Öğrenci İşleri’nden, Grup 2’de yer alan öğrenciler ise; Öğrenci Muhasebe’sinden teslim alabileceklerdir. Grup numarası Cübbe Teslim Kartının üzerinde yer almaktadır. Teslim sırasında Kimlik ve Teslim Kartı ibrazı zorunludur.

• 31 Mayıs Salı günü saat 18:00`de fotograf çekimi ve genel prova Girne Amfitiyatroda gerçekleşecektir. Öğrencilerin cübbeleriyle zamanında gelmeleri ve toplu fotoğraf çekimi olacağından uygun giyinmesi rica olunur.

• Törenin gerçekleştireleceği Mezuniyet gününde tüm mezunların saat 18:00`de Girne Amfitiyatroda hazır olmaları önemle rica olunur.

30.05.2016