Bahar Şenlikleri Duyurusu

Tarih: 06/05/2016

Pek Değerli ve Sevgili Öğrencilerimiz

Otuz yılı aşan eğitim tecrübesiyle, sizlerin akademik ve geleceğe en iyi şekilde hazırlama anlamındaki vizyonundan hiç bir zaman taviz vermeyen Üniversitemiz GAÜ,  bu bahar döneminde de Bahar Şenlikleri organizesini yapacaktır.  Sizlere verdiğimiz sosyal gelişime açık  ve canlı bir kampüs hayatı sözümüz aynen geçerlidir. KKTC’de,  yıl boyu öğrencilerimize yönelik her türlü akademik, sosyal, sportif ve benzer etkinlikleri en yoğun biçimde yerine getiren GAÜ vizyonumuzda bir değişiklik yoktur. Ancak bu yılki Bahar Şenliği programımızı dış mekan etkinlikleri yerine, daha çok iç mekan etkinliklerine çevirdik. Ailelerinizden üniversitemiz GAÜ’ye emanet olan sizlerin, “ huzurlu, sıhhatli, güvenli ve gönül rahatlığı içinde “ eğlenceli bir Bahar Şenliği geçirmesi, bizlerin en hayati sorumluluk ve vazifesidir. Yıl boyunca yaptığımız etkinlikler ve kariyer merkezi programları yanında, Bahar Şenliği kapsamında yine ilgi çekici etkinlikler sizleri bekliyor olacak.

Her zaman sizin için ve sizinle olduğumuzun bilindiği inancıyla  güzel bir Bahar Şenliği haftası dileriz.

GAÜ REKTÖRLÜK