2015-2016 BAHAR DÖNEMİ VİZE TELAFİ SINAVLARI

Tarih: 20/04/2016

2015-2016 BAHAR DÖNEMİ VİZE TELAFİ SINAV DUYURUSU

2016 Bahar Döneminde Muhasebe bakiyesi olan ve/ veya fakülte kurul kararına göre mazeretli sayılıp, vize sınavlarına giremeyen öğrencilerin dikkatine:

Üniversitemiz muhasebesine Bahar 2016 dönemine ait eğitim harcı borcu olup vize sınav kartı alamayan öğrencilerin, kalan bakiyelerini tamamlamaları, mazeretli öğrencilerin ise Fakülte kurulu tarafından mazeret vize sınav hakkı tanınması halinde 29 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında sınavlarına 50 TL ders başı ödeme (Ziraat Bankası :1985005005 nolu hesaba yapılacaktır) ile sınava başvurma hakları olacaktır. Başvuruların ilgili fakülte sekreterliğine yapılması önemle rica olunur. Geç başvurular kabul edilmeyecektir.

Ayrıca bu son sınav hakkı olacaktır. İlgili sınavlar 4-6 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

20.04.2016